Ny sida 11


E-mail: tina_stenmark@hotmail.com
Mobilnr. 0706-29 13 53

 

Noviform Ögonsalva 5%

Denna salva använder jag både till hund och katt bra för inflammation eller rinnande ögon.
Noviform används vid tillfälliga ögonbesvär, såsom inflammation i ögonlocken och inflammation i slemhinnan som täcker ögonlockets insida samt vid vagel och andra yttre ögonåkommor.
   

Ann-Marie Hammarlunds AE-olja

AE-Olja är ett flytande fodertillskott för hund och katt. Det innehåller fleromättade fettsyror, som är livsviktiga för dessa djur. Dessutom finns de fettlösliga vitaminerna A och E i helt ny sammansättning. AE-Olja är särskilt användbar då päls och hud behöver förbättras samt vid irriterande slemhinnor rinnande och irriterade ögon, förhudskatarr hos hanhund, hals-, mag-, och urinvägsproblem etc, då extra A-vitamin kan göra nytta. Extra E-vitamintillskott kan vara värdefullt vid uppbyggnad av muskulatur och för ett bättre upptag av A-vitamin.

Dosering: 1ml per 5 kg kroppsvikt. Ges endast periodvis & vid behov antingen direkt i munnen eller inblandat i fodret.
 

Aloe Vera Gelly Forever living products

Bra mot förhårdnader på armbågar hos hund, alla typer av sår och bättre läkning. Smörj på den i ett tunt lager flera gånger om dagen. Gelly kan även masseras in på ömma områden, alternativt användas vid omläggning. På stora områden och stora djur kan Gelly också kombineras med Aloe Veterinary Formula.
 

Helosan salva

Behandlingstips för djuren
Kor: Helosan håller spenarna mjuka och elastiska. Återställer hudens kondition efter t ex behandling av skabb.

Hästar: Helosan till sprickor och sår, t ex i mungipor eller skavsår av sadel och seldon. Förebygger hudsprickor och hudförändringar i karlederna.

Hundar: Helosan motverkar torra, spruckna och ömma tassar. Förebygger skador på tassarna vid tuffa förhållanden som skarsnö och vägsalt. Mjukar upp förhårdnader på hundens armbågar och haser. Återställer huden efter behandling av t ex skabb.