Ny sida 11

 

Vi heter Christina o Janne och bor 1mil från Sandviken i en liten by som heter Kungsgården. Här har vi skogen som närmaste granne.. Ute mer än inne det är nog en bra beskrivning på oss.
Vi gillar att gå ut och sätta oss med en kopp kaffe. För att sedan tillbringa dagen med våra djur.
Så fort jag flyttade hemifrån skaffade jag mitt första djur  en katt vid namn Måns. Sedan kom längtan efter en hund och det blev vår första schäfer och hon fick heta Henny. Och hon blev 11år. Nästa fick heta Lizzy och hon blev 12 år Sorgen efter dessa två går aldrig sudda ut, dom finns ständigt med mig i mina tankar. 2006 kom Princess den vita herden in i våra liv då som omplacerings hund och det är nåt som jag aldrig ångrat. Hon är en toppen hund  som ibland inte vet hur väl hon vill.
2008 fick vi vår första valpkull. Princess nedkom med 11 valpar.
Januari 2009 blev mitt kennelnamn godkänt. I dag har vi fyra hundar Princess, Cindy, Ice och Bonnie. Vi har även på vår gård får hästar katter höns o ankor. Min man och jag har fem barn tillsammans och tre barnbarn så hundarna får tidigt lära sig att umgås med både barn o vuxna och andra djur.
Våra två döttrar har ochså hundar. Helena har fyra flatcotenretrievers och en tax. Nina har en bullterrier.
Pojkarna har väl mera gått i pappas fotspår och gillar att meka med äldre bilar.

Är det något ni funderar över så är ni välkomna att ringa oss, vi finns alltid tillhands för våra valpköpare eller du som planerar valpköp...